Rólunk

http://www.themessisoccer.com vezető atlétikai kiskereskedő kínálja a legjobb választás a márkanév lábbeli, ruházati cikkek és kiegészítők. Forgalmazott összes márka világszerte minden országban.
KÜLDETÉSNYILATKOZAT
Küldetésünk, hogy a legjobb SERVICE azáltal, hogy a legújabb és legnagyobb cipők a piacon és egy emlékezetes felhasználói élményt.

TERMÉK
Kínálunk a legjobb választás a prémium márkák és stílusok - nyilvánított egy adott termék választék, ami összeköti ügyfeleink dinamikus életmód. Ez a prémium élményt, a fogyasztók, hajtja a minőség és nem az árra. Kínálatunkban középpontjában a mindennapi sportcipő (termékek készülnek a sport, hanem elsősorban viselni divat, vagy mindennapi használatra), de mi is folytatják a legjobb teljesítmény és sportos univerzális a plázában, és az interneten. Mi bók ez a legjobb a kategóriájában lábbeli kiválasztása a megfelelő összetételű prémium ruházati cikkek és kiegészítők.

BEMUTATÁS
Készítünk egy prémium prezentációs bolti és online elmondja friss, lenyűgöző történetek a márkák, kategóriák és stílusok visszük. Azáltal magával ragadó környezetben, segítünk az ügyfél könnyedén navigálhat is nagy a választék, és megtalálja a terméket, hogy jobb nekik. A bemutató tiszta, jól szervezett, és kiemeli a legfontosabb termékek, hogy vonzza a figyelmet a bevásárlóközpont és az internetes vásárlók.

EMBEREK
A legfontosabb, hogy létre egy prémium élményt népünk. Célunk az, hogy felvenni az embereket, akik szenvedélyesen cipők, sport és szolgáltató ügyfeleinek. Munkatárs, aki fenntartja, vagy meghaladják a kiváló szabványainak segítséget hozni márkánk életre bolti és online.

Nem azért vagyunk itt, csak hogy többet eladni sportos cipő. Úgy gondoljuk, hogy egy új pár cipők megváltoztathatja egy ember - napi, heti, havi vagy éves. Meg tudjuk változtatni egy ember életszemléletét a megfelelő pár cipők. Ezt hívjuk "resneakerization", és mi ki resneakerize vásárlók világszerte!

Adidas MESSI 16.4 FXG